keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vaaleanpunaiset teekutsut
 Hip hei ja peruspertsaa.
Vaikka melkoinen kuosiähky onkin, niin silti niin tämä Aarrekidin Puutarhassa, kuin edellisen postauksen Hattarakekkeritkin ovat vaan niin hienoja kuvituksia ettei se haittaa.
Vakosamettihame on tehty viime vuonna yhteistyössä  i k a s yrin kanssa. Postaus hameesta löytyy i k a s y rin blogista -> klik.

Huonot kuvaukset vaan jatkuu... Ulkona on harmaata, valoa tosi niukasti. En edes muista koska aurinko olisi paistanut. Iita juoksee lähinnä pakoon, tai tanssii ja hyppii kameran ulottumattomiin.
Käytän sisällä objektiivia jonka aukon saa suureksi (F1.8), polttoväli vaan on kiinteä 50mm mikä taasen tuottaa ongelmia pienissä tiloissa. Mutta eipä sekään aina riitä, varsinkaan käsivaralla kuvattuna. Jalustan ja lisävalon esiin ottaminen tuntuu usein ihan ylivoimaiselta...
Kuvien käsittely jälkeenpäin ei ole mun juttu. Joskus tulee jotain kokeiluta, mutta lähinnä vaan rajaan kuvia tarvittaessa.
Ulkoinen salama voisi olla yksi vaihtoehto..? Näissä kuvissa käytin kameran omaa pikkusalamaa jonka heijastin kattoon lasten teräksisellä leikkipaistinpannulla... Ihan hyvin toimii :)

6 kommenttia:

 1. Mulla sama objektiivi käytössä ja ei se tosiaan aina oikein toimi kun pitäs pystyä ottaan niin kaukaa kuva :/

  VastaaPoista
 2. Ihana paita ja tuo hame on niin <3, olen käynyt sen monta kertaa katsomassa. yritin jopa tehdä samanmoista itse, epäonnistuin :).

  ja tuo kuvaaminen, voi kun malttais kuunnella ja opetella, kun saan siihen oppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, mikä meni pieleen? Oliko trikoo suikale liian matala? Se tuli ekaksi mieleen koska mä muistin mitata sen vasta jälkikäteen... eli saattoi vaikuttaa johonkin. Lisäks mä tykkään aika lyhyistä hameista :)

   Poista
 3. Ihastuttavat vaatteet tässä ja aiemmassa. Minä hilloan omia vastaavia kuoseja kaapissa. Raaskisiko jo leikata =)

  VastaaPoista
 4. Onneksi pääsin lukemaan tämän postauksen läppäriltä, että kommentointikin onnistuu. Tosi kivoja, tyttömäisiä mutta silleen nykyaikasella tavalla ovat olleet hienot ompeluksesi. Tykkään yleensä vaan peukulla, mut nyt ihan näinkin :)

  VastaaPoista
 5. Samoja ongelmia täälläkin kuvauksessa. Itsellä ei ole ulkoista salamaa, mutta mieheltä lainan aina silloin tällöin. Tulee kyllä heti paljon parempia kuvia, kun käyttää sitä. :)

  Suloinen hame ja paita. Mullakin on jotenkin kuosiähky. Ei oikein tällä hetkellä jaksa innostua mistään kuosista. Parhaita ovat perus geometriset kuviot tai ihan vaan yksiväriset.

  VastaaPoista