sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Timankeja


Pikkuhiljaa vaaleanpunainenkin alkaa näyttää ihan kivalta, varsinkin näissä kuoseissa.
Viljamin puodin Hattarakekkereistä tein paidan alaspäin levenevillä hihoilla ja legginsseihin tein rypytykset... edes jotain pientä perusvaatteiden piristykseksi.

Iitan kuvaamisesta on tullut todella hankalaa. Tyttöä ei kiinnosta kuvaukset edes herkkupalkalla.... Mitä mää teen!?! Tarvii varmaan ottaa joku uusi lähtökohta tähän hommaan.

Kiitos kaikille lukijoilleni, hienoa että blogini kiinnostaa. Lukijapaneeliin on tullut tasaisesti uusia lukijoita, mahtavaa.
Varmasti yhteistyö i k a s y rin kanssa on antanut näkyvyyttä blogilleni ja sain myös tunnustusta Saumanvara fb-ryhmässä päästessäni ehdolle vuoden käsityöblogiksi. No voittoa ei tullut, mutta erittäin hyvä mieli.


12 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kokonaisuus!!! Saako tuota vaaleanpunaista salmiakkiruutua vielä jostain? Sopii ihan mahtavasti yhteen hattarakekkerin kanssa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Omani oon tilannut joskus käpyseltä, siellä ei taida enää olla. Mut Liandlon trikoo tämä on, harlekiini nimellä oli suomen markkinoilla.

   Poista
 2. Tosi makeat! Ja onnea ehdolle pääsystä. Olin itsekin ihan äimänkäkenä ehdokkuudesta :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään. Ja Onnea ehdokuudesta!

  VastaaPoista
 4. Hieno idea laittaa nuo napit tuoe housuihin! Myönteisiä tuulia tulevaan vuoteen!

  VastaaPoista
 5. Kuvaussessiot on täälläkin melkoista sählinkiä, eikä tahdo luvatut palkkiotkaan rauhoittaa tilannetta kuin hetkeksi :D Mutta väliäkö sen, näistäkin kuvista välittyy ihanasti tunnelma. Todella suloinen setti. Hattarakekkerimekot on meilläkin kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana setti! Mahtavat värit ja niin kauniit yhdessä nuo kankaat. Meilläkin oli ´ei saa kuvata´-vaihe, mutta meni onneksi ohi. Mä välillä lahjon ipad-peliajalla. Hyi minnuu! ;)

  VastaaPoista
 7. Sun kuvissa on aina ihana tunnelma! Meillä myös 4-vuotias lähes totaalikieltäytyy ja pienempi on vaan niin nopea, että kamera ei ehdi perään. Eli samaa "mitä teen" -ajatusta viljellään täälläkin harva se päivä! Tsemppiä siis tähän! Blogisi on ihana ja vaatteesi herkkiä! :)

  VastaaPoista
 8. Onpas ihana setti <3 Niin herttainen ja kivoja yksityiskohtia! Kuvaukset on täälläkin haasteellisia, pienempi ei oikein malttaisi pysyä paikoillaan, mutta herkkupalkka on vielä toiminut suht hyvin. Saa nähdä kuinka kauan...

  VastaaPoista
 9. Kiitosta taasen kaikille :)
  Ihanaa jos mun kuvissa on hyvä tunnelma, pidän sitä tärkeenä... siis että kuvista välittyisi jotain muutakin kuin se ompelus.
  Lähiaikoina tämä oman blogin pitäminen on ollut vähän väkinäistä, ja on tullut laitettua ihan tyhmiä postauksia kun on hävettänyt blogihiljaisuus... vaikkakin se varmaan olisi parempi kuin huonot postaukset.
  Kuvauksissa tarvii siirtyä astetta kovempiin keinoihin lahjonnassa... ;) peliaika vois toimia meilläkin... :/

  VastaaPoista