maanantai 25. marraskuuta 2013

Näillä mennäänTulevana viikonloppuna 30.11-1.12.2013 on Koriston joulutalli-joulumyyjäiset joihin aion osallistua.
Ja näillä tosiaan mennään, tai onhan tässä vielä neljä päivää aikaa ja viimeistelemättömiä töitä löytyy, kuten 30 herneetöntä hernepussia.
Suunnittelin kangaskassin mikä on hyvin simppeli malliltaan. Jujuna kassissa on nahkaiset kantohihnat ja läppä joka sulkee sekä kassin että etutaskun. Työn alla on samanlainen kassi mustasta markiisista nahkaisella läpällä ja etutaskulla. 
Omasta tarpeesta lähdin miettimään säilytysTaskua iPadille. Vahingon kautta valitsin vuorikankaaksi vanutikkikankaan, mikä toimii mainiosti pehmusteena, ja nopeuttaa ompelua.
Jo viime vuonna tein lahjaksi nenäliinaTaskuja, tämän tyyppisiä pieniä juttuja olettaisin menevän kaupaksi juuri joulumyyjäisissä.
Ja sitten vielä hernepusseja. Tarkoitus on niputtaa kolmen settejä joissa aina musta, raidallinen ja kierrätyskankainen. Mukaan tulee lappu jossa muutamia vinkkejä hernepussileikkeihin.
Tervetuloa Koriston Joulutalliin viikonloppuna, nähdään.2 kommenttia:

  1. Hyvä nippuhan tuossa on! Ja mä hei kadehdin tota sun selkeää ja yhdenmukaista linjaa... Mun pöytä tulee olemaan ihan hävityksen kauhistus :D

    VastaaPoista