sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syksyiset kiukkupyllyt

Valloittava Tuike projektin Kiukkupylly-kangas kotiutui minulle vasta kun Käpysen verkkokaupassa sitä oli enää pari metriä jäljellä. Onneksi sain sitä. Kankaan pohjaväri on ihanan erinlainen ja sävyt on juuri nyt mukavan syksyiset.
Elsalle tein tunikan tumman ruskeilla hihansuilla ja hauskalla "kauluksella" Napit ovat vain koristeena. Iitan kiukkupyllyyn tein samanlaisen kauluksen ja pitkät hiharesorit, tosin näissä tunikoissa resori on korvattu trikoolla, trikoot ovat Hannan kankaasta. Iitan tunikasta tuli turhan leveä, joten lisäsin helmaan samaa trikoota ja tällöin leveys on vain eduksi. Iitalla nappeja löytyy kauluksen lisäksi helmaresorista.
Joustocollege on päivän materiaali, minä hankin omani royal-tuotteelta. Ja se onkin paljon käytännöllisempi housuissa kun vaikka joustofrotee mihin tarttuu kaikki mahdollinen. Testasin ensin housuja legginssien kaavalla pienillä muutoksilla, mutta päädyin kuitenkin näiden housujen kohdalla kaavoittamaan housut itse. Haaran osuudelta tosin käytin hyödyksi valmista kaavaa. Ajatuksen oli jegginssit, farkkua muistuttavat mutta mukavat kuin legginsit. Ja mielestäni onnistuin hyvin. Iitan mieliksi laitoin toiseen takataskuun Pinkie Pien kuvan.

3 kommenttia: