maanantai 29. heinäkuuta 2013

Prinsessajuhlat
Molemmilla tytöilläni on syntymäpäivät talvella, tylsää. Lupasin jo maaliskuussa Iitalle että kesällä pidetään prinsessajuhlat kun 4-v synttäreitä vietettiin vaan isovanhempien ja kummien kanssa.
Sain hyvän syyn ommella viirinauhaa ja käyttää siihen vanhoja lakanoita, verhoja, pöytäliinoja... mitä nyt on kirppareilta tarttunut mukaan tai saatu jostakin. Ainoastaan vinonauhaa piti hakea lisää kangaskaupasta. Lähes 20 metriä sitä nauhaa syntyikin, jes.
Pystytimme pihalle ison teltan ja koristelin pihaa vanhoilla verhoilla, matoilla ja vilteillä. Ohjelmana oli kruunun koristelua ja helmikorujen askartelua. Välipalaksi grillasin hodarit, ja kahvit juotiin kera jätskituuttien. Parasta kuitenkin kaikkien mielestä oli kioski. Askartelin vielä edellisenä iltana kyltin, vaikka on tuo leikkimökin ikkuna jo aiemminkin toiminut kioskina. Juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet, kiitos vieraille :) Ai niin itse olin pukeutunut Lumikiksi... hih.

5 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat ja ihana vaihtoehto talvisynttäreille :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava idea! luulempa, että meidän leikkimökki saa vastaanlaiset tuparit valmistuttuaan (sitten joskus)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat kekkerit ja niin kaunis Lumikki!!!

  VastaaPoista
 4. Wautsi, mahtavat kekkerit. Pitääpä laittaa itsekin muistiin tuollainen kioski -tarjoilu :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei kun teillä on ollut mainiot juhlat! Voi kumpa oisin voinut olla muuukaaanaa. Ihanannäköistä ja kaunis Lumikki <3
  Laitoimpa muuten kuvan siivilälampusta toiminnassa omaan postaukseeni, Sinua ajatellen ;)

  VastaaPoista