tiistai 10. tammikuuta 2012

Ilmapalloja & lumiukkojaOmpeluinnostuksenihan lähti siitä, kun sain vanhoja vaatteita ja kankaita... nyt innostukseni onkin muuttanut ihanaisten nettikangaskauppojen puolelle. Enemmän ja enemmän innostun hamstrailemaan toinen toistaan ihanmpia kankaita, kun samalla tuntuu etten saa enää mitään aikaiseksi. Kangaspinot kasvaa ja vaatevuori pienenee.

Pilvipaita ilmapalloapplikoinnilla, kaavana ob:n more gray 98, hihat muokattuna vähän "tyttömäisemmiksi" ihanku tässä setissä ei muuten ois tarpeeksi tyttömäistä. Joustofrotee housut ob:n saimi 92, pituuden otin 104 kaavasta ja puolitin lahkeensuun resorit. Joustis on Hannan-kankaasta, josta tuli myös keltasta, oranssia ja ruskeeta joustista resoreineen, siis lisää samanmoisia tiedossa.

Vielä viikko isyyslomaa. Sitten alkaa uusi arki mulla. Tässä Iitan ja isukin taidonnäyte, mahtavat lumiukkoset :)

1 kommentti:

  1. Mulla kans kangaskasat välillä kasvaa, kun ei mitään saa aikaiseksi ja uusia ihanuuksia tulee tilattua. Kuitenkin jossain vaiheessa inspiraation iskiessä ne sitten hiljalleen pieneneekin (sitten taas haksahtaa tilaamaan uusia hyvällä omalla tunnolla). Varsin valloittavat lumiukot. Samoin vaatteet. Ja suloinen myöskin uusi perheenjäsen. Onnea!

    VastaaPoista