lauantai 5. maaliskuuta 2011

"MUNAPIPO"

Pitkästä aikaa...

Meillä on vietetty 30v ja 2v juhlia, ja kaikkea muutakin mahdollista. Kaiken näköstä on tullu tehtyä, ja varsinkin aloitettua, mutta blogin päivittäminen on tuntunut ihan mahottomalta haasteelta.

Munapipo. Ei mikään kovin kaunis yksilö, mutta toimittaa erinomaisesti virkaansa pyöräilykypärän alla! Itselleni tein Metsolan Blossomista pipon, muistelin että tehtiin yläasteella tollasia pipoja, ja harmikseni tajusin että metsolan omat pipot on kaiketi tehty juuri samoin... tylsää.
Lisäksi paita ja tunika niinikään Metsolan ALE kankaista.

Ja jee, vihdoin olen keksinyt mitä arpoa kun näin olin ajatellut saavuttaessani 10 lukijaa :D
Mutta siitä lisää myöhemmin, toivottavasti pian!

5 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluksia! Ja nuo kuosit on niin ihania! Pitäisi itsekkin niitä tilata...

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ja joo, kuosit on kyllä niin ihania, ja vihdoinkin raaskin tilata kun oli pientä alennusta... tosin nyt suurin kynnys tilauksen tekoon ylittyi, ja taidanpa tilata lisää ainakin sitä keltaista apilaa.
  Ja kiitos AnniP munapipo on kyllä ihan mainio :)

  VastaaPoista
 3. tuollainen munapipo voisi toimia meilläkin! ootko millaisella kaavalla tehnyt?

  VastaaPoista
 4. Kappas, en ollu huomannukkaan Lauran kommenttia. Hmmm. aluksi oli joku kaava, joka sitten muokkaantui matkan varrella... ja lopuksi neulasin väärinpäin päähän ja ompelin muodon siitä, jotta ois tosi jämpti. Aiemmassa postauksessa on linkki blogiin josta oon ottanu kaavan korvat peittävään pipoon, siitä lähdin muokkailemaan.

  VastaaPoista