torstai 16. joulukuuta 2010

KEITTIÖ

Kas niin, astu sisään kotiini. Esittelyssä keittiö.


Raitaa, raitaa, raitaa...

Kovin tuli keittiöstä raidallinen, alkujärkytyksestä selvittyäni olen alkanut pitää siitä tosi paljon. Tosin haaveilen vieläkin keltaisesta keittiöstä. Tapetti on taas Tapettitehtaalta, kyseisestä tapetista on keltainen vaihtoehto, mutta se on todellisuudessa melkein neo.
Keittiökalusteet ja kodinkoneet ovat IKEAsta, paitsi italialainen Bompani jääkaappimme. Ikeasta on myös pöytäliina, (+moni muukin juttu) mikä peittää rumaa pöytää. Tuolit löytyivät tallin vintiltä, "varsinainen" ruokailuryhmä on vielä hakusessa.
Mulla on yleisesti keittiöstä sellainen ajatus, että siellä saa olla paljon tavaraa ja kaikenlaista... mulle se luo sellasen kodikkuuden tunteen. Huomaan olvevani surkea tavaroiden asettelussa, mutta saanen apua siihen löytämästäni Detaljer hemma kirjasta. (Joka ilmeisesti löytyy jokaisen sisustusbloggarin kirjahyllystä...)
Kaikenmaailman kauniita, ja outoja esineitä sitä on tullut hamstrattua, vielä jonain päivänä saan ne "sopivasti" esille... Ehkä vähemmän on enemmän??? Melkein unohdin mainita keittiöni sydämen, tuon ihanan astiakaapin, jonka saimme mieheni vanhemmilta. LOVE IT. Niin, ja kiitos rakkaalleni joka toteutti tämän!

11 kommenttia:

 1. Oi joi, täällähän on kivannäköistä ja kivoja tavaroita !

  VastaaPoista
 2. Tattista. Mä käyn harvase päivä ihailemassa mitä kaikkea sulta löytyykään!

  VastaaPoista
 3. Toi kaappi on kyllä NIIN hieno!
  toivoo Laura F

  VastaaPoista
 4. Ihanan sympaattinen keittiö! Tykkään paljon raitatapetista ja nuo vanhat kaapit on aivan täydelliset.

  VastaaPoista
 5. Minkänäköinen bompanin jääkaappi on sisältä? Pystyykö hyllyjä liikuttelemaan vai ovatko ne kiinteästi kiskoilla kiinni? Oletteko olleet tyytyväisiä?

  Olemme tässä harkinneet bompanin ostamista, mutta emme mistään ole löytäneet kunnon sisäkuvia. Ekodinkoneilla sisäkuvat ovat pienemmästä kaapista ja haluaisimme tämän isomman jääkaappipakastinyhdistelmän.
  Teillä on kaunis koti! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitosta kiitosta.

  Munstakin kaappi on superhieno.

  Ja ihanaa että keittiömme näyttää juurikin sympaattiselta, koska sitä se on!

  Bompanistamme sitten:
  Hyllyjä 3kpl lasia liikuteltavissa + 1kpl muovi tulee vihanneslaatikoitten päälle, ovessa on neljä lokerikkoa, hyvin samanlainen kun vaikka upo...(niitäkin taitaa olla erinlaisia, mut siis se perusmalli) Erikoisuutena pulloteline, meillä käytössä kun juuaan paljon vissyä!!! Vie tosin tilaa. Pakastin tosi perus kanssa kolme lokeroa, alimmat laatikoita ylin on se missä voi pakastaa.
  Ollaan oltu tyytyväisiä, Pitää kyllä vieläkin meteliä, aluksi tosi paljon, mut se on kuulemma nykyään kaikissa jääkaapeissa kun sitä jotain ainetta ei saa enää käyttää. Siis ei mitään ongelmia ole ollut. Toivottavasti saat tästä jotain irti, ja auttaa valinnassa. Voin myös räpsästä kuvan, ja lähettää s-postoilla?

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania esineitä! Tykkään!!

  VastaaPoista
 8. Ihana Huvikumpufiilis:)
  Vihreä kaappi näyttää ihan samalta mitä kirpulla himoitsin mutten keksinyt sille paikkaa...!

  VastaaPoista
 9. P.S. Kivasti ootte laittaneet vanhat lankavetimet Ikeaan! Mullakin niitä kertyi vanhasta keittiöstä purettaessa, en kuitenkaan raaskinut niitä tuhlata väliaikaiseen keittiöömme josta jo pois muutimme..
  Ovatko ovet muuten ihan ne perus-sileät?

  VastaaPoista
 10. Tattista taasen.

  Emilialle tiedoks, että juu ihan se perus ovi. Applåd valkoinen. Meillä oli edellisessä kämpässä kanssa saman laiset vetimet, sieltä jäi yli ja haettiin vähän lisää yheltä romukauppiaalta. Ne on muuten tosi ihanat, mut tummuu tosi nopsaa käytössä, kiillotin hienoiksi ennen asennusta ja nyt on jo iha tummuneet..

  VastaaPoista
 11. Joo on apua. Meillä on edelleenkin tämä jääkaappipakastimen osto vaiheessa.. Ja mielellään voisit laittaa s-postiin kuvia, jos ei siitä ole vaivaa. Kiitos =)

  eilikuusela@luukku.com

  VastaaPoista